Xnoizz Flevo Festival

Van $1

  Inhoudsopgave
  1. 1. Bron
  2. 2. Meer informatie

  Deze pagina is overgezet naar een nieuw softwaresysteem en kan in de
  laatste versie worden bekeken en verder worden bewerkt op:
   
  https://christipedia.miraheze.org/wi...Flevo_Festival

  Het Xnoizz Flevo Festival was een Nederlands meerdaags openluchtfestival dat jaarlijks in augustus werd gehouden. Het festival werd voor het eerst georganieerd in 1978 en profileerde zich als christelijk. Het laatste festival was in 2011.

  Het bood de bezoekers een programma van livemuziek, sprekers, theatervoorstellingen, cabaret, workshops, seminars, sport en film. Het was (anno 2010) Europa's grootste christelijke meerdaagse muziekfestival en trok elk jaar ongeveer tienduizend bezoekers, waarvan de meesten in de leeftijd van 16-30 jaar. Veel bezoekers bleven kamperen op één van de campings bij het festivalterrein.  

  Het festival bood door middel van een inhoudelijk programma de mogelijkheid na te denken over maatschappelijk betrokken thema’s

  Tijden het festival van 2011 werd voor het eerst een genezingsdienst houden. Het festivalthema van 2011 was ‘Retour Afzender’, met aandacht voor duurzaamheid, verantwoord leven en Christen-zijn. 

  Het festival werd georganiseerd door Youth for Christ (YfC) in samenwerking met de Protestantse Kerk in Nederland (JOP) en de Evangelische Omroep (EO). In 2012 besloot het stichtingsbestuur van het Xnoizz Flevo Festival te stoppen met de organisatie van het festival, na overleg met de drie partners. Dalende bezoekersaantallen en financiën maken dit besluit noodzakelijk, zo stelde het bestuur. 

  Bron

  Artikel Xnoizz Flevo Festival op Wikipedia.nl

  Meer informatie

  Artikel Xnoizz Flevo Festival op Wikipedia.nl

  Officiële website: http://www.flevofestival.nl/


   


    

  Labels: (Bewerk labels)
  • Geen labels
   
  Reacties (0)
  U moet inloggen om een reactie te geven.

   
  Powered by MindTouch Core
  Verrijk Christipedia door informatie toe te voegen.
  Help mee de tekst te verbeteren. Zie Meedoen.