Bilha: verschil tussen versies

Uit Christipedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Bilha''' was de slavin van Rachel en het tweede bijwijf van [http://www.christipedia.nl/Artikelen/J/Jacob_(aartsvader) Jacob]. De naam “Bilha” betekent “...')
 
Regel 1: Regel 1:
'''Bilha''' was de slavin van Rachel en het tweede bijwijf van [http://www.christipedia.nl/Artikelen/J/Jacob_(aartsvader) Jacob]. De naam “Bilha” betekent “ootmoedigheid”. Jacob verwekte bij haar twee kinderen: de zonen Dan en Naftali (Gen. 29:29; 30:3-8). Ruben, de oudste zoon van Jacob en Lea, lag bij haar (Gen. 35:22). 
+
'''Bilha''' was de slavin van Rachel en het tweede bijwijf van [[Jacob (aartsvader)|Jacob]]. De naam “Bilha” betekent “ootmoedigheid”. Jacob verwekte bij haar twee kinderen: de zonen Dan en Naftali (Gen. 29:29; 30:3-8). Ruben, de oudste zoon van Jacob en Lea, lag bij haar (Gen. 35:22). 

Versie van 31 okt 2016 21:32

Bilha was de slavin van Rachel en het tweede bijwijf van Jacob. De naam “Bilha” betekent “ootmoedigheid”. Jacob verwekte bij haar twee kinderen: de zonen Dan en Naftali (Gen. 29:29; 30:3-8). Ruben, de oudste zoon van Jacob en Lea, lag bij haar (Gen. 35:22).