Galileeër: verschil tussen versies

Uit Christipedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Een '''Galileeër''' is een inwoner van Galilea. Stadhouder Pilatus vroeg of Jezus een Galileeër was. <blockquote>''Lu 23:6 Toen nu Pilatus dat hoorde, vroeg h...')
 
Regel 1: Regel 1:
Een '''Galileeër''' is een inwoner van [[Galilea]]. Stadhouder Pilatus vroeg of Jezus een Galileeër was. <blockquote>''Lu 23:6 Toen nu Pilatus dat hoorde, vroeg hij of die mens een Galileeër was. Lu 23:7 En toen hij vernam dat Hij uit het gezagsgebied van Herodes was, zond hij Hem naar Herodes, die ook zelf in die dagen in Jeruzalem was. (TELOS)''</blockquote>
+
Een '''Galileeër''' is een inwoner van [[Galilea]], een landstreek in het noord van Israël. Stadhouder Pilatus vroeg of Jezus een Galileeër was. <blockquote>''Lu 23:6 Toen nu Pilatus dat hoorde, vroeg hij of die mens een Galileeër was. Lu 23:7 En toen hij vernam dat Hij uit het gezagsgebied van Herodes was, zond hij Hem naar Herodes, die ook zelf in die dagen in Jeruzalem was. (TELOS)''</blockquote>

Versie van 5 nov 2016 09:39

Een Galileeër is een inwoner van Galilea, een landstreek in het noord van Israël. Stadhouder Pilatus vroeg of Jezus een Galileeër was.
Lu 23:6 Toen nu Pilatus dat hoorde, vroeg hij of die mens een Galileeër was. Lu 23:7 En toen hij vernam dat Hij uit het gezagsgebied van Herodes was, zond hij Hem naar Herodes, die ook zelf in die dagen in Jeruzalem was. (TELOS)