New Faith Network

Uit Christipedia

New Faith Network (NFN) is een online videoplatform voor christelijke films, overdenkingen en series. Het is anno 2019 Nederlands grootste christelijke filmaanbod.

NFN is opgericht in 2018 in Nederland. De missie is om met de aangeboden films en series christenen over de hele wereld te inspireren, in een zedelijk en geestelijk veilige omgeving voor het hele gezin. 'New' heeft betrekking op het 'Faith Network', dat in Nederland een nieuw soort videoplatform is.

Kijkers kunnen onbeperkt, op alle apparaten (computer, smartphone, tablet, tv-toestel) en, in zedelijk-geestelijk opzicht veilig, christelijke programma’s en films bekijken. De films bevatten dan ook geen naaktscenes, vloeken, extreme angst (horror) of magie. "Al onze films en series zijn vooraf bekeken en gecontroleerd. Op die manier ontstaat een veilige, christelijke omgeving voor het hele gezin. En daarmee onderscheiden we ons van Netflix."[1]. New Faith Network is geheel reclamevrij (anno 2019).

NFN is begonnen als Nederlands netwerk, doch is anno 2019 te bereiken in Noorwegen, Zweden, Nederland, België, Groot-Brittannië en Luxemburg. Verdere uitbreiding wordt nagestreefd.

Meer informatie

https://newfaithnetwork.com/nl-nl/- website van New Faith Network

Voetnoot