Naar inhoud springen

Tempel van de Antichrist: verschil tussen versies

k
geen bewerkingssamenvatting
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'De '''tempel van de Antichrist''' of de ''derde tempe''l is de in te toekomst te bouwen tempel die er in de eindtijd zal zijn en vermoedelijk door de valse messias...')
 
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 1:
De '''tempel van de Antichrist''' of de ''derde tempe''l is de in te toekomst te bouwen [[tempel]] die er in de eindtijd zal zijn en vermoedelijk door de valse messias (anti-christ) gebouwd zal worden. Godsdienstige Joden verwachten dat de messias de tempel zal bouwen.
 
Het ''Tempelinstituut'' in Jeruzalem bereidt de herbouw van de tempel voor en heeft de attributen voor de tempeldienst gereed: de zevenarmige kandelaar, het reukofferaltaar, de kleding van de hogepriester, enz. Zie [http://www.youtube.com/v/RdX_Ee7PiF8 video] (10 minuten, Engels, Youtube, door InfoLive.tv); [http://www.youtube.com/v/JSKHV4-tA8w video] (Engels, 9 minuten; 2e deel gaat over de voorhoofdsband van de hogepriester).
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.