Naar inhoud springen

Christipedia:Info: verschil tussen versies

1.441 bytes toegevoegd ,  5 jaar geleden
k
geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 25:
 
Bovenstaande grafiek wordt jaarlijks bijgewerkt. Meeschrijvers van Christipedia ontvangen - <span style="line-height: normal">mits hun e-mailadres bij ons bekend is - </span><span style="line-height: 1.5">halfjaarlijks per e-mail een statusbericht met statistische cijfers.</span>
 
== Privacyverklaring ==
 
Bij de behandeling van een aanvraag om mee te werken aan Christipedia worden persoonsgegevens van de aanvrager opgevraagd. Dit kunnen zijn: voornaam, achternaam, geboortedatum, woonadres, telefoon, studie (beroep of werkzaamheid), welke kerk de aanvrager bezoekt. Het doel van de aanvraag is om (1) op grond van voor- en achternaam een account aan te maken (een schuilnaam echter is ook toegestaan) en (2) internetvandalisme te voorkomen. Uw e-mailadres dient om (1) een halfjaarlijkse electronische nieuwsbrief te ontvangen (tenzij u aangeeft deze brief niet te willen ontvangen) en (2) om een medeschrijver de mogelijkheid te geven op u te reageren via e-mail, waarbij uw e-mailadres voor hem verborgen blijft.
 
Na twee jaar worden de meeste gegevens verwijderd. Wij behouden uw voornaam, achternaam en e-mailadres. Als u ophoudt mee te werken aan Christipedia, dan worden ook die laatste drie gegevens verwijderd.
 
Christipedia maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De beheerders van Christipedia kunnen niet zien wie de website bezoeken.
 
Over het privacy-beleid van Google, zie https://policies.google.com/privacy?hl=nl. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website
gebruikt wordt, om rapporten over het bezoek van de website aan de beheerders te verstrekken, bijvoorbeeld over aantallen bezoekers en de pagina's die worden opgevraagd.
 
==Historie==
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.