Naar inhoud springen

Handleiding: verschil tussen versies

14 bytes verwijderd ,  5 jaar geleden
k
Regel 163:
Commentaar op een vers of hoofdstuk van een Bijbelboek wordt op de commentaarpagina van het hoofdstuk geplaatst. Wil je bijvoorbeeld een of meerdere verzen becommentariëren, ga dan als volgt te werk:
# Ga naar de pagina die over het Bijbelboek gaat
# Kijk of er een paragraaf ''Commentaar en onderwerpen'' bestaat. Zo ja, wordt daar al een pagina voor een hoofdstuk van het Bijbelboek vermeld? Bestaat er al een hoofdstukpagina, ga daarheen en voeg op die pagina het vers met jouw commentaar toe. Bestaat er nog geen pagina voor het hoofdstuk van jouw vers, maak de pagina aan. Bijvoorbeeld, de commentaarpagina voor hoofdstuk 4 van het Bijbelboek Openbaring van Johannes krijgt de naam: [[''Openbaring van Johannes/Commentaar/Hoofdstuk 4]]''.
#<nowiki> Typ {{ en meteen wordt het venster "Sjabloon toevoegen" zichtbaar. Typ de naam van het sjabloon </nowiki>''Commentaar'' ''hoofdstuk'' en klik op de knop Sjabloon toevoegen.
# Typ de aanduiding van het vers in (voorbeeld: ''Opb. 3:10'') en ken de opmaak ''Kopje'' toe (gaat het makkelijkst door CTRL+2, terwijl de cursor in het kopje staat)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.