Naar inhoud springen

Handleiding: verschil tussen versies

789 bytes toegevoegd ,  5 jaar geleden
k
Regel 19:
* De titel van het artikel komt in vetdruk in de eerste alinea tot uiting.
* De inhoudsopgave, die automatisch wordt gemaakt mits er voldoende kopjes zijn, volgt na de eerste alinea of verderop, normaal en geautomatiseerd vóór het eerste kopje. (Wil je de inhoudsopgave op een afwijkende plek plaatsen, dan moet je op die plek in de brontekst de code <nowiki>{{TOC}}</nowiki> opnemen).
*Een verwijzing naar een of meer bron met meer informatie over het onderwerp kun je plaatsen onder het kopje Meer informatie of Meer weten
*Een verwijzing naar een of meer interne artikelen, kun je plaatsen onder het kopje Zie ook. Heb je een verwijzing naar een interne artikel en ook een verwijzing naar een externe bron, dan kun je beide verwijzingen plaatsen onder het kopje Meer informatie of Meer weten.
*Geraadpleegde of gebruikte bronnen kun je vermelden onder het kopje Bron (enkelvoud ingeval van één bronvermelding) of Bronnen (meervoud ingeval van meerdere bronnen).
*Als je voetnoten gebruikt, maak dan als laatste kopje in de tekst het kopje Voetnoten. Als je maar één voetnoot hebt, heet het kopje Voetnoot. Voetnoten worden automatisch verzameld onderaan de pagina.
 
== Te vermijden en te doen ==
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.