Naar inhoud springen

Tempel van de Antichrist: verschil tussen versies

k
geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 15:
Een andere organisatie die streeft naar de heroprichting van de tempel is ''Getrouwen van de tempelberg'' (Eng. ''Temple Mount Failtful''). De organisatie is gesticht door Gershon Salomon.
 
Het opnieuw opgerichte [[Sanhedrin|Sanhedrin-in-wording]] heeft een hogepriester aangewezen<ref name=":0">Bron: [https://www.youtube.com/watch?v=cA6IUWexu7k Billy Crone: (Part 2) Trump, the Temple and the Antichrist.] Youtube.com: Prophecy Watchers, 27 maart 2019. Duur: 28 min. 31 sec. Gesprek van Gary Stearman met Billy Crone Gebeurtenissen en ontwikkelingen die uitlopen op de herbouw van de tempel van de antichrist.</ref>. In de beoogde tempel is veel goud verwerkt<ref name=":0" />.
 
'''2009'''. Op de 'negende van Av' (de kalenderdag waarop zowel de eerste als de tweede tempel zijn verwoest) van 2009 begon het Tempelinstituut met de bouw van het brandofferaltaar. De ark van het verbond wordt niet gemaakt, omdat men gelooft dat deze verborgen is in de tempelberg en eens gevonden zal worden. 
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.