Naar inhoud springen

SAT-7: verschil tussen versies

25 bytes toegevoegd ,  4 jaar geleden
geen bewerkingssamenvatting
(Nieuwe pagina aangemaakt met ' '''SAT-7''' is een christelijke tv-zender die via de satelliet uitzendt voor de christenen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. SAT-7 beschikt over meerdere kana...')
 
Geen bewerkingssamenvatting
 
Regel 3:
'''SAT-7''' is een christelijke tv-zender die via de satelliet uitzendt voor de christenen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. SAT-7 beschikt over meerdere kanalen, die te zien zijn in alle landen van Marokko tot Afghanistan. Arabisch, Perzisch en Turks-sprekende Europeanen kunnen eveneens de uitzendingen bekijken. SAT-7 is ook in Europa te ontvangen en kan ook via internet worden bekeken. Kijken naar SAT-7 is gratis.
 
SAT-7 ziet het als haar opdracht om kerken en christenen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika de gelegenheid te bieden om van Jezus Christus te getuigen door inspirerende, informatieve en educatieve televisiediensten. SAT-7 wil bijdragen aan de groei van Gods gemeente in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, zodat de gemeente bevestigd is in haar geloof en getuigenis en de maatschappij dient<ref>Bron: pagina op SAT7.org waarin de visie en missie beschreven worden: [httphttps://www.sat7.org/enabout-us/sat7our-mission SAT-7] (2009)</ref>.
 
SAT-7 wordt bestuurd door een internationale raad van bestuur, van wie de meerderheid in het Midden-Oosten en Noord-Afrika dient te wonen. Het bestuur is de eigenaar van SAT-7 en bepaalt het beleid en de doelstellingen van de zender. SAT-7 heeft kantoren en studio's in het Midden-Oosten, waar meer dan 100 medewerkers werken.
Regel 20:
 
== Voetnoten ==
<references />
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.