Naar inhoud springen

Christipedia: verschil tussen versies

16 bytes toegevoegd ,  3 jaar geleden
k
geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 2:
|'''Christipedia.miraheze.org''' is een tijdelijk adres, waar alle naar Mediawiki overgezette pagina's van '''Christipedia.nl''' geplaatst en verder bewerkt worden. Na de overzetting van alle ruim tweeduizend pagina's is '''[http://Christipedia.nl Christipedia.nl]''' weer het officiële adres.
|}
''Christipedia.nl'' is een [[Bijbelgetrouw|bijbelgetrouweBijbelgetrouwe]] internet-[[encyclopedie]] ('''in wording'''), met onderwerpen die voor christenen interessant zijn. Het is een middel om jouw kennis, nuttige informatie, interessante weetjes, dingen die je in de Bijbel ontdekt hebt, te delen. Christipedia is een 'sociaal medium': ieder die de [[grondslag]] onderschrijft kan een bestaand artikel aanpassen of een nieuw artikel starten. 
 
Christipedia is een 'sociaal medium' op een Bijbelgetrouwe grondslag: ieder die deze [[grondslag]] onderschrijft kan een bestaand artikel aanpassen of een nieuw artikel starten. 
 
{| class="wikitable" style="float:right; width: 40%; margin-left: 20px;"
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.