Naar inhoud springen

Tempel van de Antichrist: verschil tussen versies

267 bytes toegevoegd ,  3 jaar geleden
k
Regel 11:
 
== Voorbereiding ==
Het ''Tempelinstituut'' in Jeruzalem bereidt de herbouw van de tempel voor en heeft de attributen voor de tempeldienst gereed: de zevenarmige kandelaar, het reukofferaltaar, de kleding van de hogepriester, enz.<ref>Zie [http://www.youtube.com/v/RdX_Ee7PiF8 video] (10 minuten, Engels, Youtube, door InfoLive.tv); [http://www.youtube.com/v/JSKHV4-tA8w video] (Engels, 9 minuten; 2e deel gaat over de voorhoofdsband van de hogepriester).</ref> Ook worden priesters getraind voor heilige verrichtingen als het brengen van een offer. Het bouwen van de tempel zal "een nieuw tijdperk van universele harmonie en vrede inluiden"<ref>[https://www.timesofisrael.com/want-mideast-peace-build-the-3rd-temple/ Want world peace? ‘Build 3rd Temple'.] TimesOfIsrael.com, nieuwsbericht van 29 juli 2014.</ref>.
 
Een andere organisatie die streeft naar de heroprichting van de tempel is ''Getrouwen van de tempelberg'' (Eng. ''Temple Mount Failtful''). De organisatie is gesticht door Gershon Salomon.
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.