Naar inhoud springen

Tempel van de Antichrist: verschil tussen versies

243 bytes toegevoegd ,  3 jaar geleden
k
Regel 11:
 
== Voorbereiding ==
Het ''Tempelinstituut'' in Jeruzalem bereidt de herbouw van de tempel voor en heeft de attributen voor de tempeldienst gereed: de zevenarmige kandelaar, het reukofferaltaar, de kleding van de hogepriester, enz.<ref>Zie [http://www.youtube.com/v/RdX_Ee7PiF8 video] (10 minuten, Engels, Youtube, door InfoLive.tv); [http://www.youtube.com/v/JSKHV4-tA8w video] (Engels, 9 minuten; 2e deel gaat over de voorhoofdsband van de hogepriester).</ref> Ook worden priesters getraind voor heilige verrichtingen als het brengen van een offer. Het bouwen van de tempel zal "een nieuw tijdperk van universele harmonie en vrede inluiden"<ref>[https://www.timesofisrael.com/want-mideast-peace-build-the-3rd-temple/ Want world peace? ‘Build 3rd Temple'.] TimesOfIsrael.com, nieuwsbericht van 29 juli 2014.</ref>. Een indruk van de tempel geeft onderstaande video, gemaakt door het Tempelinstituut<ref>Zie ook het nieuwsbericht op TimesOfIsrael.com, 26 juli 2015. https://jewishstandard.timesofisrael.com/leaked-plans-for-third-temple-in-jerusalem/</ref>.
 
<Youtube width="768" height="432">A2IkxmwkayM</youtube><BR>''The Third Holy Temple Plans Have Begun''. Youtube.com: The Temple Institute, 26 juli 2015. Duur: 3 min. 12 sec.
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.