Naar inhoud springen

Aanmelden: verschil tussen versies

439 bytes toegevoegd ,  3 jaar geleden
k
geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 20:
'''Wijzigingen bekijken.''' Van elk artikel kan jij en ook elke bezoeker de wijzigingen bekijken en versies vergelijken. Zie hiervoor de tab ''Geschiedenis weergeven'' bovenaan een artikel. 
 
'''Gebruikersnaam.''' Bij voorkeur zijn je bijdragen onder je eigen naamvoor- en achternaam (bijv. ''Kees Langeveld''). WanneerGebruikersnamen jeals liever onder"Langeveld" een(geen schuilnaam schrijftvoornaam), kennen wij de schuilnaam toe"K. Dit zalLangeveld" (geen rare naam zijnvoornaam), en"Kees056" als(Voornaam menmet opachtervoegsel) devoldoen schuilnaam klikt, zal worden meegedeeld dat het een schuilnaam isniet. De echte naam is bij Christipedia bekend.
 
Wanneer je liever onder een schuilnaam schrijft, kennen wij de schuilnaam toe, om bizarre of ergerniswekkende namen te voorkomen. De schuilnaam is een combinatie van een normale, eventueel verouderde, voor- en een achternaam; deze combinatie komt niet op internet voor als de naam van een levende persoon. Als men op de gebruikersnaam klikt, zal worden meegedeeld dat het een schuilnaam is. De echte naam is bij Christipedia bekend. Een schuilnaam mag door de aanvrager worden voorgesteld, maar zal wel worden getoetst.
 
'''Geef je op'''. Als je mee wilt schrijven en je stemt in met de [[grondslag]], kan je dat laten weten door een mailtje te sturen naar <code>christipedia @ gmail.com</code>
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.