Naar inhoud springen

Transgenderisme: verschil tussen versies

6 bytes toegevoegd ,  3 jaar geleden
k
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 32:
Ons mannelijk dan wel vrouwelijk lichaam en onze geslachtsrol, die ten dele door de cultuur en ten dele door de natuur (de aard van het lichamelijk geslacht) is bepaald, horen bij elkaar. Geslacht is niet maakbaar, niet smeedbaar.
 
Genderdystrofie is geslachtsverwarring, een verstoord geslachtsgevoel. De stoornis moeten wij niet normaliseren. Zij die in dat opzicht gestoord zijn, moeten niet in hun stoornis bevestigd worden, maar hebben hulp nodig om met deze stoornis om te gaan en zo mogelijk te overwinnen.
 
Gebleken is dat het zelfmoordcijfer onder transgenders niet daalt als ze als transgender erkend en aanvaard worden<ref>In de Verenigde Staten is het zelfmoordcijfer van transgenders 40%, het gemiddelde van de bevolking is 4% (stand 2017). Bron: [https://www.youtube.com/watch?v=gkONHNXGfaM Ben Shapiro Destroys Transgenderism And Pro-Abortion Arguments, Youtube.com], gebruiker The Daily Wire, 9 feb. 2017.</ref>.
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.