Naar inhoud springen

Aanmelden: verschil tussen versies

47 bytes verwijderd ,  2 jaar geleden
geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 3:
Ben je al lid van Christipedia (= je hebt een inlogcode)? Log dan hier in: <code>[[Speciaal:Aanmelden|'''Aanmelden''']]</code>.
 
Heb je een inlogcode voor de oude site op [http://www.christipedia.nl Christipedia.nl], maar nog niet voor deze nieuwe, vraag dan een tweede inlogcode aan bij <code>christipedia @ gmail.com</code>. Beide inlogcodes zijn gelijk in gebruikersnaam en mogen gelijk zijn in wachtwoord.
 
== Niet-leden ==
Regel 12:
'''Materiaal.''' Je kunt desgewenst gebruik maken van eerder gepubliceerd materiaal (in het publieke domein of waarvoor je toestemming hebt) en dat omwerken tot tekst voor Christipedia. Wij kunnen je suggesties voor bronnen doen. 
 
'''Elkaars bijdragen verbeteren.''' Schrijvers kunnen elkaars artikelen aanpassen, zonder dat steeds overleg nodig is, want je kunt van elkaar nagaan wie wat doet, je kunt reageren op een artikel, je kunt automatisch worden geinformeerdgeïnformeerd over wijzigingen van een artikel en je kunt overleg plegen over wijzigingen (op een 'overlegpagina'). 
 
'''Applicatie.''' Om op Christipedia te schrijven, hoef je geen apart programma op je computer te installeren. Een internetverbinding en een programma als Internet Explorer<ref>Google Chrome, Firefox of een andere webbrowser volstaan ook</ref> is genoeg.
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.