Naar inhoud springen

Zorg voor leven (zorgverzekering): verschil tussen versies

k
geen bewerkingssamenvatting
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Zorg voor leven''' is de naam van een christelijke zorgverzekering, die bestaat sinds 2020 en is opgezet door ''Prima voor elkaar'', een specialist in verzekeringen, en ''Dominass assurantiën,'' een assurantieadviesbureau voor theologen. Zij werken samen met verzekeringsmaatschappij ''EUCARE'' en zorgverzekeraar ''Aevitae'', dat bij EUCARE is aangesloten en namens EUCARE de zorgverzekering aanbiedt. '''Doel en uitgangspunten.''' Het doel van ''Prima voor...')
 
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 14:
EUCARE zegt: "Omdat u uniek bent, is elke situatie uniek. Elke levensfase stelt u ook voor andere uitdagingen. Wij gaan die uitdagingen graag met u aan. Onze producten en dienstverlening sluiten daarop aan. Wij bieden onze klanten in de hele EU daarom unieke oplossingen op het gebied van zorg-, arbeidsongeschiktheid- en verzuimvraagstukken."<ref>Bron: https://www.eucareinsurance.com/#about Geraadpleegd op 8 sept. 2022.</ref>
 
Bij het concern EUCARE is anno 2022 in Nederland alleen zorgverzekeraar ''Aevitae'' aangesloten. 0,3% van alle Nederlandse verzekerden zijn verzekerd bij Aevitae en dus EUCARE. "Aevitae is de volmacht die de verzekeringen van EUCARE aanbiedt en uitvoert"<ref name=":0" />. EUCARE controleert of ''Aevitae'' alle polisvoorwaarden naleeft.<ref>Bron: https://www.zorgverzekerinq.nl/concerns/eucare/. Geraadpleegd 8 sept. 2022.</ref> Aevitae is gevestigd in Heerlen (anno 2022).
 
== Meer informatie ==
Regel 21:
[https://www.eucareinsurance.com/ EucareInsurance.com], website van EUCARE. Nederlandse tak: https://www.eucareinsurance.com/zorgverzekering-in-nederland/
 
Over EUCARE: https://www.zorgverzekerinq.nl/concerns/eucare/
 
[https://aevitae.com/zorgverzekeringen/ Aevita.com], website van zorgverzekeraar Aevita. De waardering voor deze zorgverzekeraar is te vinden op [https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/zorgverzekeraar-aevitae-zorgverzekeringen-heerlen-3055037/waardering ZorgkaartNederland.nl].
 
== Voetnoten ==
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.