Naar inhoud springen

Zorg voor leven (zorgverzekering): verschil tussen versies

k
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 16:
 
== Concern EUCARE en zorgverzekeraar Aevitae ==
Voor de zorgverzekering ''Zorg voor leven'' werken de genoemde verzekeringsadviseurs samen met zorgverzekeringsconcern ''EUCARE'' en zorgverzekeraar ''Aevitae'', dat onder EUCARE valt en namens de zorgverzekeringen vannamens EUCARE aanbiedt. In Nederland zijn ''zorgverzekeringconcerns'' die de risicodrager voor alle gevoerde labels en aangesloten zorgverzekeraars zijn. Achmea is de grootste. Hierbij is onder meer het Zilverenkruis aangesloten en met deze ook ProLife Zorgverzekeringen.
 
Ook EUCARE is een verzekeringsmaatschappij en tevens zorgverzekeringsconcern, gevestigd in Malta<ref>De volledige naam van deze 'risicodrager' is ''EUCARE Insurance PCC Limited''.</ref>. Dit concern is actief in de Europese landen Frankrijk en Nederland, vandaar de lettergreep 'eu' in de naam. "EUCARE Insurance PCC Ltd is een verzekeringsmaatschappij die op grond van de Insurance Business Act, 1998, gemachtigd is om vanuit Malta algemene verzekeringsactiviteiten uit te oefenen in Frankrijk en Nederland en die gereguleerd wordt door de Malta Financial Services Authority"<ref name=":0">Bron: https://www.eucareinsurance.com/zorgverzekering-in-nederland/ Geraadpleegd 8 sept. 2022.</ref>.
Regel 25:
 
== Geestverwant ==
Geestverwant met de zorgverzekering ''Zorg voor leven'' is de zorgverzekeraarverzekeringspolis van [[Pro Life Zorgverzekeringen]].
 
== Meer informatie ==
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.