Overleg gebruiker:Kees Langeveld

Over dit discussiebord

Niet bewerkbaar

Jillis Roosken (overlegbijdragen)

Beste Kees Langeveld,

Zojuist heb ik een paar pagina's gevonden die in mijn ogen verwijderd kunnen worden. Het betreft de gebroken doorverwijzingen die nergens naar verwijzen. .orgDit is de link naar die pagina met links die verwijderd kunnen worden. Of deze links kunnen aangepast worden.

Kees Langeveld (overlegbijdragen)

Beste Jillis,

Bedankt voor je aanmerking. Je mag de pagina's verwijderen. Sommige verwijzingen gelden pagina's die nog overgezet moeten worden van Christipedia.nl. Bijvoorbeeld de pagina Tweestromenland. De pagina Mesopotamië stuurt door naar Tweestromenland, maar deze pagina is nog niet overgezet. De les die ik eruit trek is dat ik beter nog geen doorverwijzingen kan maken naar pagina's die niet bestaan.

Overigens, als je mee wilt helpen om pagina's van Christipedia.nl over te zetten naar Christipedia.miraheze.org, dan zou ik dat heel fijn vinden. Want volgens mij, gezien je werk tot nog toe, zou je dat heel goed kunnen!

Groet, Kees Langeveld

Jillis Roosken (overlegbijdragen)

Ik weet niet hoe ik pagina's moet verwijderen. Ik wil zeker helpen met het overzetten van de pagina's.

Kees Langeveld (overlegbijdragen)

Oh, dat kunnen alleen beheerders (zoals ik), niet redacteuren (zoals jij). Ik zal de pagina's door jou aangewezen verwijderen.

Jillis Roosken (overlegbijdragen)

Er zijn heel veel verwijzingen naar dit sjabloon. Dit staat niet netjes in de pagina's zal ik ze uit alle artikelen halen of moet ik dat sjabloon aanmaken?Jillis Roosken (overleg) 16 nov 2018 15:42 (UTC)

Kees Langeveld (overlegbijdragen)

Je mag ze uit alle artikelen halen.

Kees Langeveld (overlegbijdragen)

Jillis, je hoeft niet noodzakelijk te eindigen met Jillis Roosken (overleg) 16 nov 2018 15:42 (UTC), want al deze info is bij het onderwerp te lezen. Houd de muis maar over je naam of over de tijdsindicatie rechts bij een opmerking.

Jillis Roosken (overlegbijdragen)

Oke ik zal er rekening me houden. En ik zal ze uit alle pagina's proberen te halen.

Er zijn geen oudere onderwerpen