Naar inhoud springen

Bijbelcommentaar: verschil tussen versies

1 byte verwijderd ,  6 jaar geleden
k
geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 5:
Kanttekeningen bij de Statenvertaling. Zie [http://www.statenvertaling.info/ Statenvertaling.info]
 
''Bijbel met uitleg''. Apeldoorn: uitgeverij De Banier, 2015. Omvang: 2220 blz. Beknopte Bijbelverklaring in één band. De Bijbeltekst is in de StatenverklaringStatenvertaling. Bevat ook de berijmde psalmen, de Drie Formulieren van Enigheid, de drie oude geloofsbelijdenissen, de liturgische gebeden en formulieren, het Kort Begrip en ziekentroost.
 
[https://kingcomments.com/ www.KingComments.com]. Website met bevattelijke commentaren van Ger de Koning (vandaar het Engelse "Kingcomments") op nagenoeg alle Bijbelboeken. Commentaren op Psalmen en Hooglied ontbreken nog (anno 2017). De website is een aanvulling op de beschikbaarheid van deze commentaren op [http://www.oudesporen.nl/ www.OudeSporen.nl] waar ze als pdf-bestand en/of e-book kunnen worden gedownload. De commentaren zijn ook te verkrijgen als boek (niet gratis) bij [http://www.uitgeverijdaniel.nl www.UitgeverijDaniel.nl].
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.