Naar inhoud springen

Jezus Christus/Opstanding: verschil tussen versies

112 bytes toegevoegd ,  5 jaar geleden
k
geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 19:
De volgend video toont een groep van 2000 Amerikanen die de opstanding van Jezus vieren met muziek en dans. Deze leden van de Second Baptist Church in Houston, Texas, verzamelden zich in april 2011 in het hart van Houston om de opstanding te verkondigen en na afloop hun schoenen achter te laten, die ingezameld werden voor behoeftigen.
 
<Youtubeyoutube width="600" height="338">8KX2-J6uS-o</youtube><BR>''Video 'Dance Your Shoes Off', 5 minuten, Engels, Youtube.com. Het lied heet "Rise Up" en wordt gezongen door Lauren James Camey''
 
De volgende video prikkelt om het feit van de opstanding onder ogen te zien:
 
<Youtubeyoutube width="600" height="460">8dAkpHmEP3Q</youtube><BR>''Video 'De zaak van het open graf', 5 minuten, Nederlands, Youtube.com)''
 
Randall Niles geeft in de volgende video enkele bewijzen voor het echt-gebeurd zijn van de opstanding: [http://video.google.com/googleplayer.swf?docid=-6126748962579324996 video] (5 minuten, Engels met Nederlandse ondertitels, Youtube)
 
Veranderingen in levens van mensen wijzen op het (tegenwoordig) bestaan van Jezus. Hoewel gelovigen Hem niet gezien hebben, legt de verandering van hun leven getuigenis af van Jezus' bestaan. Een voorbeeld is de Nederlandse zanger Martin Brand, die hiervan zingend getuigt in zijn [http://www.youtube.com/v/pZZQP_3HytU lied] ''Jezus nooit gezien'' (video, 6 minuten, op Youtube.com).
 
=== Meer weten ===
Artikel [[Opwekken]]
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.