Naar inhoud springen

De regeltjes van Jehovah's getuigen: verschil tussen versies

verbetering
(verbetering)
Regel 43:
Ook wordt subtiel 666 verwekt in hun tekeningen, zelf tekeningen voor de kinders. Zonder dat de gelovigen het beseffen aanbidden ze satan. Hij wil dat je gebukt gaat, en slaaf wordt gemaakt van regels. Je wordt slaaf van de beleidvolle slaaf*. Je geld, je tijd, je eigen denken, je eigen ik word geofferd aan die sekte.
 
Zoek dit op internet, youtube subliminale pictures, je zal veel van die afbeeldingen zien. Jehovah's getuigen, mogen geen lectuur, of wat dan ook van zogezegde afvalligen lezen, hierdoor zitten ze in hun eigen denkwereld, en het is zeer moeilijk dergelijke personen dit te laten inzien, dit vanwege de hersenspoeling. Alles wat negatief is tov hun geloof wort gemeden, als de pest. Ze mogen ook geen omgang hebben met uitgeslotenen, en personen die zich uit dit geloof terugtrekken, zelf al is het familie, of goede vrienden. Dit is zeer scheinheilig, want zelf mogen Jehovah's getuigen geen verjaardagen, feestdagen vieren omdat het heidens is.
 
Als je dit vergelijkt met hun occulte afbeeldingen, waar zou God het meest aanstoot aan geven?
 
Waar de Geest van de Heer is, '''daar is vrijheid''', zegt de apostel Paulus die vele gemeenten gesticht heeft. Als mensen in een kerk zuur zitten te kijken, elkaar allerlei regels opleggen, veel op uiterlijke dingen letten, dan mag je je terecht afvragen of de Geest van God daar wel is.
80

bewerkingen

Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.