Naar inhoud springen

Grondslag: verschil tussen versies

200 bytes toegevoegd ,  3 jaar geleden
k
Regel 34:
* Niet hele stukken tekst van anderen of andere sites overnemen, zonder dat hiervoor toestemming is verkregen of zonder dat de ander dat toestaat. Overname van stukken wordt in een voetnoot verantwoord; bijvoorbeeld "de eerste tekst van dit artikel is met toestemming van ... overgenomen van ...". Citeren (aanhalen) is toegestaan; vermeld zoveel mogelijk de bron van het citaat. 
* Kopieer niet zomaar foto's en ander afbeeldingen van internet om ze vervolgens op Christipedia te plaatsen. Ze zijn meestal auteursrechtelijk beschermd. Er zijn evenwel verscheidene bronnen met afbeeldingen die vrij te gebruiken zijn. 
* Het plaatsen van afbeeldingenAfbeeldingen van God, Jezus Christus, engelen iszijn, op enkele uitzonderingen na<ref>Bij uitzonderingen valt te denken aan afbeeldingen waarin een hemelwezen in de verte wordt afgebeeld, of deels, of van opzij, en dergelijke, zonder dat er een dubieus beeld gegeven wordt. </ref>, niet toegestaan, omdat afbeeldingen vaak geen recht doen aan de afgebeelde personen<ref>Denk aan Jezus met lang vrouwenhaar, terwijl hij geen Nazireeër was (1Co 11:14: "Leert ook de natuur zelf u niet, dat als een man lang haar draagt het een oneer voor hem is?"),. Denk ook aan cherubijntjes, engelen met vleugels. </ref>. Wordt zo'n afbeelding geplaatst, dan zal ze worden beoordeeld en kan ze worden verwijderd.<blockquote>''2Co 5:16  Wij kennen dus van nu aan niemand naar het vlees; en als wij al Christus naar het vlees hebben gekend, dan kennen wij Hem nu niet meer zo.'' (Telos)</blockquote>
* Geen grof en schunnig taalgebruik
<blockquote>''Efe 4:29 Laat geen vuil woord uit uw mond komen, maar veeleer een dat goed is tot opbouwing waar dat nodig is, opdat het genade geeft aan hen die horen. ''</blockquote>
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.