Naar inhoud springen

Vaccin tegen SARS-CoV-2: verschil tussen versies

218 bytes toegevoegd ,  2 jaar geleden
k
Regel 144:
Bijwerkingen van coronavaccins bekend bij de Wereldgezondheidsorganisatie staan geregistreerd in VigiAccess ([http://www.vigiaccess.org/ VigiAccess.org]): klik onderaan de pagina op Confirm, vul in het zoekveld op de volgende pagina in: ''Covid-19 vaccine'', en kies ''Adverse drugs reactions (ADRs)''.
 
[https://www.youtube.com/watch?v=3-vo5jbcyhU Hoe (zeker) weten we wat de vaccin-bijwerkingen zijn?] Youtube.com: Nieuwsuur, 4 dec. 2021. Duur: 12 min. 19 sec. De video zoekt de vrees voor bijwerkingen weg te nemen, wijst op nepverhalen die op sociale media te vinden zijn, betoogt dat we niet bang hoeven te zijn voor lange-termijn-effecten en dat de vele meldingen van bijwerkingen niet hoeven te wijzen op een oorzakelijk verband.
 
[https://www.youtube.com/watch?v=SHH1vWD19Fw Post vaccine deaths]. Youtube.com: Dr. John Campbell, 16 feb. 2021. Duur: 30 min. 20 sec. Over sterfgevallen kort na vaccinatie.
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.