Naar inhoud springen

Huwelijk: verschil tussen versies

116 bytes toegevoegd ,  2 jaar geleden
→‎Meer weten: link naar www.kingcomments.com toegevoegd
(→‎Meer weten: link naar www.kingcomments.com toegevoegd)
Regel 131:
Ger de Koning, ''Die Twee = M+V'' - Gods origineel handhaven. Uitgeverij Daniel, 2017. Pagina's: 104. [https://www.oudesporen.nl/artikelen.php?id=1423 Download pdf] op Oudesporen.nl. [http://www.uitgeverijdaniel.nl/qc/409,wwwwuitgeverijdanielnl.html Productinfo] over de papieren versie.
 
Ger de Koning, ''Het Huwelijk In Ere'' - Huwelijk en seksualiteit in het licht van de Bijbel en de aanvallen daarop. Uitgeverij Daniel, 2019. Pagina's: 90. [https://www.kingcomments.com/nl/onderwerpen/man-vrouw-gezin/het-huwelijk-in-ere Nu lezen] op www.kingcomments.com. [https://www.oudesporen.nl/artikelen.php?id=2503 Download pdf] op OudeSporen.nl. [http://www.uitgeverijdaniel.nl/qc/432,wwwwuitgeverijdanielnl.html Productinfo] over de papieren versie. Naar aanleiding van de [[Nashville-verklaring]].
 
Dirk Lemmens en Jef de Vriese, ''Meer dan liefde; Gods plan voor je huwelijk.'' Centrum voor Pastorale Counseling, 2003. Pagina's: 269.
219

bewerkingen

Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.