Naar inhoud springen

Ideologie: verschil tussen versies

5 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
k
geen bewerkingssamenvatting
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'Een '''ideologie''' is "het geheel van ideeën dat ten grondslag ligt aan een politiek of filosofisch stelsel"<ref>VanDale.nl, s.v. [https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/ideologie Ideologie]. Geraadpleegd 17 juni 2022.</ref>. Een wens is de vader van de gedachte. Dit is een bekend gezegd. Een ideologie kan gebaseerd zijn op wensdenken<ref name=":0">[https://www.youtube.com/watch?v=G3jMxxjQP4w&t=1925s Transgenderism is the Fruit of Se...')
 
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 1:
Een '''ideologie''' is "het geheel van ideeën dat ten grondslag ligt aan een politiek of filosofisch stelsel"<ref>VanDale.nl, s.v. [https://www.vandale.nl/gratis-woordenboek/nederlands/betekenis/ideologie Ideologie]. Geraadpleegd 17 juni 2022.</ref>.
 
Een wens is de vader van de gedachte. Dit is een bekend gezegdgezegde. EenOok een ideologie kan gebaseerd zijn op wensdenken<ref name=":0">[https://www.youtube.com/watch?v=G3jMxxjQP4w&t=1925s Transgenderism is the Fruit of Sexual Revolution w/ Dr. Jennifer Morse]. Youtube.com: Pints with Aquinas, 7 juni 2022 Vanaf 28 min 45 sec.</ref>:
 
# men wenst dat de wereld zus of zo is;
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.