Naar inhoud springen

Transgenderisme: verschil tussen versies

302 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
k
Regel 63:
 
Ger de Koning, ''Genderdiversiteit en het nieuwe Bijbellezen''. Uitgeverij Het Zoeklicht, 2021. Pagina's: 56. [https://www.kingcomments.com/nl/onderwerpen/man-vrouw-gezin/genderdiversiteit-en-het-nieuwe-bijbellezen Nu lezen] op Kingcomments.com. [https://www.oudesporen.nl/artikelen.php?id=2656 Download pdf] van oudesporen.nl. [https://www.oudesporen.nl/Download/OS2656.epub E-book] ePub-formaat. [https://www.oudesporen.nl/Download/OS2656.mobi E-book] Mobi-formaat. [https://www.zoeklichtwebshop.nl/boeken/relatie-gezin-en-opvoeding/genderdiversiteit-en-het-nieuwe-bijbelle.html Productinfo] over de papieren versie. Er komen steeds meer variaties op ofwel vervalsingen van Gods schepping van man en vrouw. Elke nieuwe afwijking ervan maakt de chaos groter. Dit boekje is bedoeld als oriëntatiehulp.
 
Dr. B.A. Zuiddam (red.), ''Transgenderisme in Bijbels perspectief. Doordenking voor thuis, op school en in de kerk.'' Apeldoorn: uitg. De Banier, 2022. Pagina's: 173. [https://www.bijbelsberaadmv.nl/2022/06/29/recensie-transgenderisme-in-bijbels-perspectief/ Recensie] op BijbelsBeraadMV.nl.
 
=== Engels ===
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.