Naar inhoud springen

Homoseksualiteit: verschil tussen versies

261 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
k
Regel 371:
* ''Jonah International''. Een internationale Joodse organisatie en gemeenschap die informatie en hulp biedt aan personen die worstelen met homoseksuele neigingen en aan betrokken gezinnen. Website: http://jonahweb.org/
* ''Restored Hope Netwerk''. Website: https://www.restoredhopenetwork.org/. Opvolger van ''Exodus International''<ref>''Exodus International,'' een koepelorganisatie, stopte door een interne crisis in 2013, maar dit had geen effect op de organisaties die er lid van waren. Exodus International had een grote internationale bediening, met als doel om homoseksuelen te helpen met het overwinnen van hun seksuele hang naar personen van hetzelfde geslacht.</ref>.
'''Betwist.''' Hulp en steun aan hen die van homoseksuele gevoelens af willen of die willen beheersen wordt betwist in de wereld. Opvallend genoeg is het ondergaan van een zogenaamde 'geslachtsveranderende' operatie (anno 2019) veel minder omstreden in de wereld.
 
== Meer informatie ==
Regel 398:
 
Jeffrey Satinover, [http://www.uitgeverijmaatkamp.nl/boek/45/de-strijd-rond-de-waarheid-over-homoseksualiteit/jeffrey-satinover/9789491706660 ''De strijd rond de waarheid over homoseksualiteit'']. Zelhem, Uitgeverij Maatkamp, 2018. <nowiki>ISBN 9789491706660</nowiki>.
 
Christine Stam en Ineke de Jong, ''Homo in de biblebelt''. Pagina's: 224. Vraaggesprek met dertien homo's die uit de kast kwamen, maar in de kerk bleven. [https://cvandaag.nl/91722-piet-vergunst-over-de-bundel-homo-in-de-biblebelt Recensie] door Piet Vergunst.
 
Herman van Wijngaarden, ''Oké, ik ben dus homo''. Uitgever Jes!, 2013. Omvang: 72 pagina's.
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.