Naar inhoud springen

Jeremia 33: verschil tussen versies

3.038 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Jeremia commentaar}} == 17 == Jer 33:17  Want zo zegt de HEERE: Aan David zal niet worden afgesneden een Man, Die op de troon van het huis Israëls zit. (CP<ref>Hertaling of vertaling door Christipedia, uitgaande van de Statenvertaling. </ref>) Dat is een belofte die gedaan wordt als de koninklijke lijn van David door ontrouw aan God afgebroken is of bijna afgebroken is. Zekedia was de laatste koning van Israël. Wanneer de Spruit der gerechtigheid, de zo...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Jeremia commentaar}} == 17 == Jer 33:17  Want zo zegt de HEERE: Aan David zal niet worden afgesneden een Man, Die op de troon van het huis Israëls zit. (CP<ref>Hertaling of vertaling door Christipedia, uitgaande van de Statenvertaling. </ref>) Dat is een belofte die gedaan wordt als de koninklijke lijn van David door ontrouw aan God afgebroken is of bijna afgebroken is. Zekedia was de laatste koning van Israël. Wanneer de Spruit der gerechtigheid, de zo...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.