Naar inhoud springen

Mattheüs 9: verschil tussen versies

999 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Mattheüs commentaar}} == Vergeving en genezing van een verlamde te Kapernaüm (1-8) == == 1 == Mt 9:1  En nadat Hij aan boord van een schip was gegaan, voer Hij over en kwam in zijn eigen stad. En zie, zij brachten bij Hem een verlamde die op een bed lag. (Telos) '''Zijn eigen stad.''' Niet Nazareth, maar Kapernaüm, dat aan het meer van Galilea lag. == 5 == Mt 9:5  Want wat is gemakkelijker: te zeggen: Uw zonden worden vergeven, of te zeggen: St...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Mattheüs commentaar}} == Vergeving en genezing van een verlamde te Kapernaüm (1-8) == == 1 == Mt 9:1  En nadat Hij aan boord van een schip was gegaan, voer Hij over en kwam in zijn eigen stad. En zie, zij brachten bij Hem een verlamde die op een bed lag. (Telos) '''Zijn eigen stad.''' Niet Nazareth, maar Kapernaüm, dat aan het meer van Galilea lag. == 5 == Mt 9:5  Want wat is gemakkelijker: te zeggen: Uw zonden worden vergeven, of te zeggen: St...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.