Naar inhoud springen

Civitas Christiana: verschil tussen versies

90 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
k
geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 3:
De stichting Civitas Christiana is opgericht in 2014 door Hugo Bos. "Civitas Christiana vecht voor de overwinning van de christelijke tradities, het gezin en de vrijheid van Nederland. Tegen het oprukkende multiculturalisme, de gender ideologie en de cultuur van de dood. Civitas Christiana herstelt Nederland door het terug te brengen tot zijn christelijke wortels." <ref>Bron: https://civitaschristiana.nl/over-ons. Geraadpleegd op 23 sept. 2021.</ref>
 
''Gezin in Gevaar'' is een in 2014 opgezette campagne van Civitas Christiana<ref>Bron: https://geziningevaar.nl/over-ons/organisatie Geraadpleegd 29 dec. 2022.</ref>. Twee andere campagnes zijn ''Cultuur onder Vuur'' (voor de traditionele christelijke cultuur) en ''Stirezo Pro Life'' (voor ongeboren kinderen).
 
== Meer informatie ==
Regel 14:
D. Baarssen, [https://mailchi.mp/gereformeerdvenster/nieuwsbrief-gereformeerd-venster-nr55?e=d6903b89f5#Artikel2 Een Rooms zuurdesem midden op de Biblebelt]. In: Gereformeerd Venster, nieuwsbrief van 5 dec. 2022. De schrijver wijst op zuurdeeg (valse leer) bij Civitas Christiana.
 
== VoetnootVoetnoten ==
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.