Naar inhoud springen

De herder van Hermas: verschil tussen versies

3.348 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met ''''De herder van Hermas''' is een christelijk geschrift uit de 1e helft van de 2e na Christus. == Auteur en datering == In de Canon Muratori vinden we de vermelding dat het werk te Rome in het Grieks geschreven is door Hermas, toen diens broeder Pius bisschop van Rome was; dat was rond 150 na Christus. De Clemens die in 8:4 genoemd worden zal dan een ander zijn dan de ons bekende bisschop aan het eind van de eerste eeuw. == Waardering == De Canon Muratori...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''De herder van Hermas''' is een christelijk geschrift uit de 1e helft van de 2e na Christus. == Auteur en datering == In de Canon Muratori vinden we de vermelding dat het werk te Rome in het Grieks geschreven is door Hermas, toen diens broeder Pius bisschop van Rome was; dat was rond 150 na Christus. De Clemens die in 8:4 genoemd worden zal dan een ander zijn dan de ons bekende bisschop aan het eind van de eerste eeuw. == Waardering == De Canon Muratori...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.