Naar inhoud springen

Twaalf: verschil tussen versies

2.297 bytes toegevoegd ,  1 jaar geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Twaalf''' is een getal dat in de Bijbel ook een symbolische betekenis kan hebben: volkomenheid van bestuur, regering over mensen<ref name=":0">''A New and Concise Bible Dictionary'' (George Morris, 1899) s.v. ''Numbers as symbols''. </ref>. miniatuur|210x210px Er waren 12 stamvaders van Israël; Israël bestaat uit 12 stammen. Tot hun gedachtenis lagen er 12 toonbroden op een tafel in het heilige. In de borstlap van...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Twaalf''' is een getal dat in de Bijbel ook een symbolische betekenis kan hebben: volkomenheid van bestuur, regering over mensen<ref name=":0">''A New and Concise Bible Dictionary'' (George Morris, 1899) s.v. ''Numbers as symbols''. </ref>. miniatuur|210x210px Er waren 12 stamvaders van Israël; Israël bestaat uit 12 stammen. Tot hun gedachtenis lagen er 12 toonbroden op een tafel in het heilige. In de borstlap van...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.