Naar inhoud springen

Sjabloon:Bijbelhoofdstukcommentaar: verschil tussen versies

Nieuwe pagina aangemaakt met '<b>{{PAGENAME}}</b> is een hoofdstuk van het boek [[{{{Bijbelboektitel}}}|{{{Bijbelboek}}}]]. Hieronder is een samenvatting en/of commentaar. {{Bijbelboekhoofdstukken}} {{Bijbelboekverzen}} <div class="noautonum">__TOC__</div> <!-- {{Documentation}} --> <noinclude> == TemplateData == <templatedata> { "description": "Gebruik deze sjabloon om een tot tien verzen van een hoofdstuk uit de Bijbel in te voegen. Vereist is dat het hoofdstuk als pagina op Christipe...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '<b>{{PAGENAME}}</b> is een hoofdstuk van het boek [[{{{Bijbelboektitel}}}|{{{Bijbelboek}}}]]. Hieronder is een samenvatting en/of commentaar. {{Bijbelboekhoofdstukken}} {{Bijbelboekverzen}} <div class="noautonum">__TOC__</div> <!-- {{Documentation}} --> <noinclude> == TemplateData == <templatedata> { "description": "Gebruik deze sjabloon om een tot tien verzen van een hoofdstuk uit de Bijbel in te voegen. Vereist is dat het hoofdstuk als pagina op Christipe...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.