Naar inhoud springen

Verschijningen van Jezus Christus: verschil tussen versies

k
 
Regel 91:
''Twee dagen later belde hij ons op en vertelde dat hij de Heer als zijn Verlosser had aangenomen, en  zei  hij,  “Na  zo’n  ontmoeting  kan  ik  Zijn  aanbod  toch  niet  weigeren”.  Prijs de Heer.  Na maanden van bidden is er weer een persoon gered."''<ref>Bron: nieuwsbrief Jojada marktevangelisatie, april 2015.</ref>
Een Nederlandse politieagent, genaamd René, had, terwijl hij in zijn slaapkamer in bed was, een verschijning van Jezus, die tot hem sprak, waarop hij tot bekering en geloof komt<ref>[https://www.youtube.com/watch?v=ZmuaVyF9B3M René zag Jezus in zijn slaapkamer | 0159 | Xpedition Glory]. Youtube.com: Xpedition Glory, 22 aug. 2020. Duur: 8 min. 21 sec.</ref>. Eerst verscheen hem een lichtende wolk en daarna een lichtende persoon. En René beseft onmiddellijk: dat is Jezus.
 
Een andere ervaring: in 2005 onderging Richard een ingrijpende operatie, waarbij hij zijn lichaam verliet en een ontmoeting met God had. Het veranderde zijn leven: hij ging de Bijbel bestuderen, liet zich dopen en ging Jezus volgen.<ref>[https://www.youtube.com/watch?v=yQYi686i-ZU Richard ontmoet God.] Youtube.com: Her B, 17 okt. 2015. Duur: 11 min. 56 sec. Engelstalig met Nederlandse ondertiteling.</ref>
''Waarschuwing'': 1. verschijningen moeten altijd getoetst worden aan de Schrift; 2. let op de uitwerking, de vrucht, bij de mens die de verschijning krijgt. 3. misleiding door demonen is mogelijk; 4. zelfbedrog, een gedichtsel van het hart, een illusie, een waan is mogelijk.
 
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.