Naar inhoud springen

Transgenderisme: verschil tussen versies

5 bytes verwijderd ,  9 maanden geleden
k
Regel 90:
'''Waarheid.''' We moeten noch de biologische waarheid noch een juiste definitie van geslacht opofferen door te doen alsof een transgender behoort tot het geslacht waartoe hij of zij zegt te behoren. De waarheid kan pijnlijk zijn voor iemand die de waarheid niet wil erkennen.
 
'''OplossingZorg.''' De oplossing voor genderdysforie is niet zich gaan gedragen als iemand van het andere geslacht (sociale transitie) of het lichaam door medische ingrijpen veranderen (medische transitie). Het nalaten van deze veranderingen leidt niet tot meer zelfmoord onder genderdysforie-patiënten.<ref name=":1" />
 
Gebleken is dat het zelfmoordcijfer onder transgenders niet daalt als ze als transgender erkend en aanvaard worden<ref>In de Verenigde Staten is het zelfmoordcijfer van transgenders 40%, het gemiddelde van de bevolking is 4% (stand 2017). Bron: [https://www.youtube.com/watch?v=gkONHNXGfaM Ben Shapiro Destroys Transgenderism And Pro-Abortion Arguments, Youtube.com], gebruiker The Daily Wire, 9 feb. 2017.</ref>.
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.