Naar inhoud springen

Tempel van de Antichrist: verschil tussen versies

4 bytes toegevoegd ,  2 maanden geleden
k
Regel 14:
 
== Komst van de tempel ==
Toen de President van Argentinië, Javier Millei, in februari 2024 in Jeruzalem was, sprak hij de volgende woorden uit: “Rabbi“''Rabbi Akiva keek naar de ruïnes van de tempel en begon te lachen. Zijn vriend vroeg hem waarom hij lachte bij de moeilijke aanblik. Rabbi Akiva antwoordde hem: 'Ik maak een grapje, want er is een profetie over de vernietiging van de tempel en er is een andere profetie dat deze herbouwd zal worden'. Nu ik (Havier Millei) met mijn eigen ogen zie dat de eerste profetie in vervulling is gegaan, lach ik van plezier en met de volle hoop dat de tweede profetie zal uitkomen.''”<ref>Aangehaald voor Amir Tsarfati op Telegram, 11 feb. 6:02 uur.</ref>
 
In [[Israël (staat)|Israël]] zijn drie meningen over de komst van deze tempel<ref>[https://www.youtube.com/watch?v=_BwBJe4Sin0&t=7m10s Bill Salus: Trump and the Coming Mideast Wars]. Youtube.com: Prophecy Watchers, 9 mei 2019. Duur: 28 min. 30 sec. Vanaf 7 min 10 sec.</ref>:
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.