Naar inhoud springen

Eerbare kleding: verschil tussen versies

332 bytes toegevoegd ,  2 maanden geleden
k
Regel 398:
De klederdracht in de westerse wereld, ook in Nederland en België, was vroeger meer in overeenstemming met de eisen van eerbaarheid, ingetogenheid en bezonnenheid. Meer dan in het verleden hebben wij op het gebied van klederdracht de roeping om ‘anders’ te zijn. Deze roeping komt niet voort uit een verlangen naar het verleden, maar is gegrond op de tijdloze norm van Gods woord.<blockquote>''Tit 2:11 Want de genade van God, heilbrengend voor alle mensen, is verschenen Tit 2:12 en onderwijst ons, dat wij met verzaking van de goddeloosheid en de wereldse begeerten <u>ingetogen</u>, rechtvaardig en godvruchtig zouden leven in deze tegenwoordige eeuw, Tit 2:13 in de verwachting van de gelukkige hoop en verschijning van de heerlijkheid van onze grote God en Heiland, Jezus Christus,'' (Telos)</blockquote>
 
== Muziekvideo's ==
<Youtube width="768" height="432">M4x9Qh9yRvU</youtube><BR>''I Believe In Christ'' en ''You Raise Me Up'' gezongen door twee zussen van de muziekgroep Elenyi en Cayson Renshaw. 'Elenyi' betekent 'zonnestraal'. Gepubliceerd op Youtube.com door Elenyimusic op 31 juli 2018. Het drietal is eerbaar gekleed.
<BR>
<Youtube width="768" height="432">d1StI5sO7mM</youtube><BR>''Океан Божьей Любви ('Oceaan van Gods liefde').'' Door Simon Khorolskiy & Sisters (сёстры). Geüpload door Simon Khorolskiy op Youtube.com, 11 sept. 2017. Nederlandse ondertiteling is beschikbaar. Kleurrijk en eerbaar gekleed zijn de zusters.
 
== Zie ook ==
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.