Naar inhoud springen

Russisch-Oekraïense Oorlog: verschil tussen versies

1.574 bytes toegevoegd ,  3 maanden geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met 'De '''Russisch-Oekraïense Oorlog''' is een gewapend conflict tussen enerzijds Rusland samen met pro-Russische separatisten uit de Donbas en de Krim en anderzijds Oekraïne, dat zich vanaf 2014 afspeelt. Het conflict escaleerde toen Rusland op 24 februari 2022 vanuit meerdere kanten Oekraïne binnenviel. In de oorlog staat het Westen aan de kant van Oekraïne, waardoor de spanning tussen Rusland en het Westen oploopt. De Europese Unie, die economisch sterk ma...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met 'De '''Russisch-Oekraïense Oorlog''' is een gewapend conflict tussen enerzijds Rusland samen met pro-Russische separatisten uit de Donbas en de Krim en anderzijds Oekraïne, dat zich vanaf 2014 afspeelt. Het conflict escaleerde toen Rusland op 24 februari 2022 vanuit meerdere kanten Oekraïne binnenviel. In de oorlog staat het Westen aan de kant van Oekraïne, waardoor de spanning tussen Rusland en het Westen oploopt. De Europese Unie, die economisch sterk ma...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.