Naar inhoud springen

Bijbel:Job 7: verschil tussen versies

3.673 bytes toegevoegd ,  30 dagen geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met '<section begin=1 /><sup>1</sup> Heeft niet de mens een strijd op de aarde, en zijn zijn dagen niet als de dagen des dagloners? <section end=1 /><noinclude> </noinclude><section begin=2 /><sup>2</sup> Gelijk de dienstknecht hijgt naar de schaduw, en gelijk de dagloner verwacht zijn werkloon; <section end=2 /><noinclude> </noinclude><section begin=3 /><sup>3</sup> Alzo zijn mij maanden der ijdelheid ten erve geworden, en nachten der moeite zijn mij voorbereid....'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '<section begin=1 /><sup>1</sup> Heeft niet de mens een strijd op de aarde, en zijn zijn dagen niet als de dagen des dagloners? <section end=1 /><noinclude> </noinclude><section begin=2 /><sup>2</sup> Gelijk de dienstknecht hijgt naar de schaduw, en gelijk de dagloner verwacht zijn werkloon; <section end=2 /><noinclude> </noinclude><section begin=3 /><sup>3</sup> Alzo zijn mij maanden der ijdelheid ten erve geworden, en nachten der moeite zijn mij voorbereid....')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.