Naar inhoud springen

Bijbel:Romeinen 9: verschil tussen versies

6.378 bytes toegevoegd ,  30 dagen geleden
Nieuwe pagina aangemaakt met '<section begin=1 /><sup>1</sup> Ik spreek de waarheid in Christus, ik lieg niet, terwijl mijn geweten meegetuigt door de Heilige Geest, <section end=1 /><noinclude> </noinclude><section begin=2 /><sup>2</sup> dat ik grote droefheid heb en een onophoudelijke smart in mijn hart. <section end=2 /><noinclude> </noinclude><section begin=3 /><sup>3</sup> Want zelf heb ik gewenst door een vloek gescheiden te zijn van Christus ter wille van mijn broeders, mijn verwa...'
(Nieuwe pagina aangemaakt met '<section begin=1 /><sup>1</sup> Ik spreek de waarheid in Christus, ik lieg niet, terwijl mijn geweten meegetuigt door de Heilige Geest, <section end=1 /><noinclude> </noinclude><section begin=2 /><sup>2</sup> dat ik grote droefheid heb en een onophoudelijke smart in mijn hart. <section end=2 /><noinclude> </noinclude><section begin=3 /><sup>3</sup> Want zelf heb ik gewenst door een vloek gescheiden te zijn van Christus ter wille van mijn broeders, mijn verwa...')
(geen verschil)
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.