Naar inhoud springen

Cyprus: verschil tussen versies

3 bytes verwijderd ,  6 jaar geleden
k
geen bewerkingssamenvatting
(Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Cyprus''' is een groot eiland in de Middellandse Zee, tegenover de kusten van Syrië en Cilicië. "Cyprus" is ook de naam van een welriekende struik of boom. De...')
 
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 1:
'''Cyprus''' is een groot eiland in de Middellandse Zee, tegenover de kusten van Syrië en Cilicië. "Cyprus" is ook de naam van een welriekende struik of boom.[[Bestand:Paulus eerste zendingsreis-Access Foundation.jpg|miniatuur|1024x1024px]]De apostel Paulus kwam op het eiland tijdens zijn eerste zendingsreis. In Salamis, een stad op het eiland, verkondigden zij het evangelie in de synagogen.
 
De apostel Paulus kwam op het eiland tijdens zijn eerste zendingsreis. In Salamis, een stad op het eiland, verkondigden zij het evangelie in de synagogen.
[[Bestand:Paulus eerste zendingsreis-Access Foundation.jpg|miniatuur|1024x1024px]]
<blockquote>''Hnd 13:4 Zij dan, uitgezonden door de Heilige Geest, kwamen in Seleucie en voeren vandaar af naar Cyprus. Hnd 13:5 En toen zij in Salamis kwamen, verkondigden zij het woord van God in de synagogen van de Joden; zij nu hadden ook Johannes als dienaar. (TELOS)''</blockquote>
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.