Naar inhoud springen

Iran: verschil tussen versies

624 bytes toegevoegd ,  4 jaar geleden
k
Regel 173:
* Marziyeh Amirizadeh, Maryam Rostamour, ''Gevangen in Iran''. Kampen: Kok, 2013. Pagina's: 320. De vriendinnen Maryam en Mariziyeh werden in 2009 gearresteerd in Iran wegens afvalligheid van de Islam en het verbreiden van het christendom. Ze werden overgebracht naar de beruchte Evin-gevangenis in Teheran. In het boek vertellen zij van hun wonderlijke tijd daar. De plaats werd een plek van liefde en hoop voor velen. Tot ieders verrassing werden zij na 259 dagen vrijgelaten. Veel mensen hadden voor hen gebeden. Hun persoonlijke getuigenissen zijn te zien en te horen op [http://www.sdok.nl/nieuws/maryam-en-marziyeh-gevangen-in-iran SDOK.nl].
* Een Iran-kritische organisatie is de National Council of Resistance of Iran (NCRI), http://www.ncr-iran.org/
*Mark Hitchcock, ''Iran en Israël. Oorlogen en geruchten van oorlogen''. Pagina's: 175. Boek over de laatste ontwikkelingen in het conflict tussen Iran en Israël in een duidelijk Bijbels perspectief. Een bijgewerkte uitgave van het boek verscheen in 2013 in het Engels bij Harvest House Publishers.
*[https://www.youtube.com/watch?v=djM0hldJWBE Iran & Israel & End Time Prophecy -- Part 1]. Youtube.com: 100huntley, 7 jan. 2013. Duur: 12 min. 55 sec. Over Iran in het licht van [[Ezechiël (boek)|Ezechiël]] 38, de toekomstige invasie in Israël door, onder anderen, Perzen, onder leiding van [[Gog (uit Magog)|Gog]].
 
== Bronnen ==
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.