Naar inhoud springen

Pro Life Zorgverzekeringen: verschil tussen versies

k
geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 22:
* gezinsplanning
* hulp bij medisch-ethische vragen
 
'''Zorgbemiddeling'''. De zorgbemiddeling van Pro Life is er voor reguliere en christelijke zorg. Pro Life helpt als een verzekerde op zoek is naar een christelijke zorgverlener voor geestelijke gezondheidszorg. Prolife bemiddelt bij ifv zonder restembryo's, psychologische hulp (ggz) en wijkzorg door christelijke zorgverleners.
'''Online christelijk zelfhulp.''' Pro Life helpt om voor jezelf te zorgen. Hiervoor zijn (anno 2020) 18 trainingen opgezet. "In de online trainingen leert u uw klachten herkennen. U krijgt informatie en leert uw gedrag en gewoontes te begrijpen. En u ontdekt wat u kunt doen om minder klachten te hebben. Als u bij ons een aanvullende zorgverzekering heeft, kost het u niets."<ref>Bron: Pro Life Mail, 19 feb. 2020.</ref>
 
'''Zorgbemiddeling'''. De zorgbemiddeling van Pro Life is er voor reguliere en christelijke zorg. Pro Life helpt als een verzekerde op zoek is naar een christelijke zorgverlener voor geestelijke gezondheidszorg. Prolife bemiddelt bij ifv zonder restembryo's, psychologische hulp (ggz) en wijkzorg door christelijke zorgverleners. Ook biedt men ''wachttijdbemiddeling'': hulp om sneller geholpen te worden.
 
'''Keurmerk Christelijke Zorg'''. Sinds 2009 reikt Pro Life het Keurmerk Christelijke Zorg uit. Daarbij worden eisen aan de identiteit van de zorgverlener gesteld. "Bij zorgverleners met het keurmerk ervaart u goede zorg, met aandacht door uw geloof."<ref name=":0" />
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.