Naar inhoud springen

Pro Life Zorgverzekeringen: verschil tussen versies

k
geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 23:
* hulp bij medisch-ethische vragen
 
'''Online christelijk zelfhulp.''' Pro Life helpt om voor je eigen ziel te zorgen. Hiervoor zijn (annoin 2020) 18 trainingen opgezetbeschikbaar gesteld. De trainingen hebben de verzamelnaam E-mind en zijn van Eleos, een christelijke organisatie voor geestelijke gezondheidszorg (een christelijke GGZ). "In de online trainingen leert u uw klachten herkennen. U krijgt informatie en leert uw gedrag en gewoontes te begrijpen. En u ontdekt wat u kunt doen om minder klachten te hebben. Als u bij ons een aanvullende zorgverzekering heeft, kost het u niets."<ref>Bron: Pro Life Mail, 19 feb. 2020.</ref>. InMen februarikan 2020anoniem warendeelnemen. deDe volgende trainingen zijn te doorlopen:
 
* Omgaan met eenzaamheid
Regel 44:
* Vitale relatie
* Hulp bij seksverslaving
 
Onzeker is (feb. 2020) of Pro Life deze trainingen ook na 2020 zal aanbieden.
 
'''Zorgbemiddeling'''. De zorgbemiddeling van Pro Life is er voor reguliere en christelijke zorg. Pro Life helpt als een verzekerde op zoek is naar een christelijke zorgverlener voor geestelijke gezondheidszorg. Prolife bemiddelt bij ifv zonder restembryo's, psychologische hulp (ggz) en wijkzorg door christelijke zorgverleners. Ook biedt men ''wachttijdbemiddeling'': hulp om sneller geholpen te worden.
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.