Naar inhoud springen

Aardbeving: verschil tussen versies

493 bytes toegevoegd ,  3 jaar geleden
k
Regel 39:
Japan verduurt ongeveer 20 procent van de krachtigste aardschokken ter wereld.
 
Het lijkt erop dat het '''aantal''' grote aardbevingen (6 of hoger op de schaal van Richter) beduidend toeneemt. InZie dehieronder jarenparagraaf negentig waren er 37% meer aardbevingen met een kracht van 6 of hoger dan in de jaren tachtig''Trend.'' In 1995 was er een piek: 203 bevingen met een kracht van 6.0 of hoger, in 2009 was dat aantal 158. In het eerste decennium (2000-2009) van deze eeuw waren er 46% meer grote aardbevingen dan in de jaren tachtig. Deze stijging kan een fluctuatie zijn in een langere periode, maar ook een voorbode zijn van de geboorteweeën van de eindtijd.
 
=== Meer informatie ===
Seismische monitor van de wereld: http://www.iris.edu/seismon/
 
Seismische monitor van Europa: http://www.iris.edu/seismon/zoom/?view=eveday&lon=4&lat=47
 
Regel 79 ⟶ 81:
 
Toen de Heer Jezus was opgestaan uit de doden, kwam er een grote aardbeving.<blockquote>''Mt 28:1&nbsp;Laat op de sabbat nu, tegen het aanbreken van de eerste dag van de week, kwam Maria Magdalena en de andere Maria om het graf te bezien. Mt 28:2 En zie, er kwam een grote aardbeving, want een engel van de Heer daalde neer uit de hemel, trad toe en wentelde de steen af en ging daarop zitten.''</blockquote>Deze aardbevingen symboliseren een scharnierpunt in de geschiedenis van de mensheid. Ze spreken van een omwenteling. Ze luiden het einde van de oude&nbsp;[[Schepping]]&nbsp;en het begin van de nieuwe schepping in.&nbsp;
 
== Trend ==
Het aantal grote aardbevingen (6 of hoger op de schaal van Richter) neemt toe. In de jaren negentig waren er 37% meer aardbevingen met een kracht van 6 of hoger dan in de jaren tachtig. In 1995 was er een piek: 203 bevingen met een kracht van 6.0 of hoger, in 2009 was dat aantal 158. In het eerste decennium (2000-2009) van deze eeuw waren er 46% meer grote aardbevingen dan in de jaren tachtig. Deze stijging kan een fluctuatie zijn in een langere periode, maar ook een voorbode zijn van de geboorteweeën van de eindtijd.
 
Uit een onderzoek is gebleken dat in de laatste honderd jaren (tot 2017) de aardbevingen met een kracht van 6,3 of meer zijn toegenomen in ''getal'' en ''zwaarte<ref>[https://www.youtube.com/watch?v=aZXmSvr8pno Brent Miller Sr.: The Increase of Earthquakes]. Youtube.com: Prophecy Watchers, 29 maart 2017. Duur: 5 min. 38 sec.</ref>''.
 
== Toekomst ==
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.