Naar inhoud springen

UFO: verschil tussen versies

503 bytes toegevoegd ,  3 jaar geleden
k
geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 6:
Op verschillende plekken in Nederland was vrijdagavond poollicht te zien. Poollicht of noorderlicht ziet eruit als een gordijn van groen en violet licht dat ontstaat doordat geladen deeltjes van de zon botsen met de atmosfeer. Het verschijnsel is het best te zien bij de Noord- en de Zuidpool. In Nederland is het licht zelden te zien; de laatste keer was in het voorjaar van 2001. Bij helder licht is het verschijnsel ook zaterdagavond waar te nemen. In Duitsland en Oostenrijk heeft het noorderlicht geresulteerd in veel UFO-meldingen. Bij het UFO-onderzoekscentrum in Mannheim stond de UFO-hotline roodgloeiend.
 
(Bron: ''Radio Nederland Wereldomroep, 22 januari 2005)''
 
 
'''Ufo in jungle'''
 
Lokale autoriteiten in Congo hebben een Congolese en Pakistaanse burger gearresteerd die op zoek gingen naar een ongeïdentificeerd vliegend object (ufo) dat maandag was neergestreken in de jungle. De twee personen werden verhoord tot Google-zusterbedrijf Loon bevestigde dat het om een van zijn internetballonnen ging.
 
(Bron: Nu.nl, [https://www.nu.nl/tech/6073225/twee-arrestaties-om-ufo-in-jungle-van-congo-blijkt-internetballon-van-google.html nieuwsbericht], 26 aug. 2020)
|}
"Ongeïdentificeerd" betekent dat de identiteit van het voorwerp niet is vastgesteld, d.w.z. we weten niet wat het is.
Regel 14 ⟶ 21:
Veel schijnbare ruimtevaartuigen zijn pyschologisch of weerkundig te verklaren. Noorderlicht bijvoorbeeld kan leiden tot veel UFO-meldingen (zie voorbeeld in kader).
 
In de eindtijd, de periode die direct aan de zichtbare verschijning van Christus Jezus voorafgaat, zullen bedrieglijke tekenen en wonderen gebeuren, die hun oorsprong in Satan's rijk van de duisternis hebben. Sommige christenen menen dat UFO's, tot die bedrieglijke fenomenen zouden kunnen behoren.
 
In het volgende grappige filmpje worden de menselijke reacties van schrik en verbazing getoond op een (in scène gezette) neergestorte vliegende schotel.
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.