Naar inhoud springen

UFO: verschil tussen versies

9 bytes toegevoegd ,  2 jaar geleden
k
geen bewerkingssamenvatting
kGeen bewerkingssamenvatting
Regel 15:
(Bron: Nu.nl, [https://www.nu.nl/tech/6073225/twee-arrestaties-om-ufo-in-jungle-van-congo-blijkt-internetballon-van-google.html nieuwsbericht], 26 aug. 2020)
|}
[[Bestand:USS Omaha UFO video - July 2019.png|links|miniatuur|Foto genomen in 2019 vanaf het Amerikaans oorlogsschip [https://en.wikipedia.org/wiki/USS_Omaha_(LCS-12) USS Omaha (LCS-12)]. Er is anno 2020 nog geen verklaring voor.]]
"Ongeïdentificeerd" betekent dat de identiteit van het voorwerp niet is vastgesteld, d.w.z. we weten niet wat het is. Het Pentagon, een afdeling van de federale overheid van de VS, heeft een nieuwe term ingevoerd ter vervanging van 'Unidentified Flying Object': 'Unidentified Aireal Phenomenon' (UAP)<ref name=":1">[https://www.youtube.com/watch?v=VR-0R3VE13M L.A. Marzulli: Have We Seen UFO Disclosure?] Youtube.com: Prophecy Watchers, 27 aug. 2019. Duur: 29 min. 30 sec. Gesprek van Gary Stearman met Lynn A. Marzulli over het UFO's in het licht van de Bijbel.  </ref>, vertaald: "Ongeïdentificeerde fenomeen in de lucht".
 
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.