Naar inhoud springen

Jezus Christus: verschil tussen versies

205 bytes toegevoegd ,  2 jaar geleden
k
Regel 569:
* H. Bouter, ''Christus' grootheid; als Koning, Profeet, Priester, Herder en Heiland''. Uitgeverij: Boeken om de Bijbel. "Om te kunnen groeien in de genade en in de kennis van onze Heer en Heiland Jezus Christus, moeten wij zien op Hem. Hij is de grote Koning, de grote Profeet, de grote Priester, de grote Herder en de grote Heiland. Dat geeft ons houvast in ons geestelijk leven. ‘Ziende op Jezus’ – dat is de drijfveer van heel het christelijk leven."
* Werner Mücher, ''De veelkleurige heerlijkheid van Christus; aspecten van Christus’ heerlijkheid in vier hoofdstukken in het Nieuwe Testament'' (Zwolle, Uitgeverij Daniël, 2013). Pagina's: 84. [http://www.oudesporen.nl/Download/OS1949.pdf Download] van OudeSporen.nl. Ook als papieren boek te verkrijgen.
*Meno Kalisher, ''Jesus in the Hebrew Scriptures''. Jerusalem Assembly, 2010. Standaard werk over over de verwijzigingen naar Jezus de Messias, de Zoon des Mensen, de Zoon van God, in het Oude testament.
'''Apologetiek'''
 
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.