Naar inhoud springen

SARS Coronavirus-2: verschil tussen versies

20 bytes toegevoegd ,  2 jaar geleden
k
Regel 17:
'''Blijvertje.''' Waarschijnlijk zal SARS-Cov-2, ondanks vaccinaties, niet verdwijnen uit het mensdom<ref name=":5">[https://www.youtube.com/watch?v=aWrZxCx6L6g “Massa mRNA Vaccinatie Roekeloos en onnodig”, zegt Prof. Dr. Theo Schetters]. Youtube.com: BLCKBX, 6 jan. 2021.</ref>.
 
'''Mutanten.''' Er zijn in de loop van de tijd allerlei mutaties van het virus ontstaan. Bekende zijn de Britse variant (B.1.1.7), de Zuid-Amerikaanse variant (B.1.351), de Delta-variant en de DeltaOmicron-variant. Deze mutanten zijn besmettelijker, ze verspreiden zich sneller. Een virus dat besmettelijker is hoeft echter niet kwaadaardiger te zijn. "De natuurlijke loop van viruses us dat zij, dankzij willekeurige mutaties, meer infectieus en minder dodelijk worden. Niet andersom."<ref>[[Peter Borger|Pieter Borger]] in een Twitterbericht van [https://twitter.com/BorgerPieter/status/1373956842884370435 22 maart 2021]: "The natural course of viruses is that, due to random mutations, they become MORE infectious and LESS lethal. Not the otherway around."</ref>
 
==Afweer==
Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.